تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,031 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,500,930 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,764,022 |
1. | افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه | |
صفحه 407-418 | ||
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده | ||
2. | گروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس | |
صفحه 419-431 | ||
فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ انوشه رحمانی | ||
3. | بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ | |
صفحه 433-443 | ||
شهره زرگر تیزابی؛ مریم جلیلی؛ انوشه رحمانی | ||
4. | بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن | |
صفحه 445-454 | ||
مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی | ||
5. | استخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن | |
صفحه 455-470 | ||
مرجان نوری؛ محسن مختاریان | ||
6. | کاربرد پوشش خوراکی کامپوزیتی کربوکسیمتیلسلولز/پکتین حاوی عصاره رازک بر ماندگاری برشهای تازه پرتقال در شرایط سرد | |
صفحه 471-484 | ||
مسعود نوروزی زاده؛ سجاد پیرسا؛ صابر امیری؛ لعیا رضازاد باری | ||