تعداد نشریات | 155 |
تعداد شمارهها | 5,988 |
تعداد مقالات | 65,553 |
تعداد مشاهده مقاله | 108,034,432 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 84,461,893 |
1. | بهبود کیفیت بستنی کمچرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئینهای مخلوط بستنی باکیموزین (I) | |
دوره 36، شماره 3، خرداد 1384 | ||
عزیز همایونی راد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه | ||
2. | بهبود کیفیت بستنی کمچرب به کمک هیدرولیز نسبی پروتئینهای مخلوط بستنی با کیموزین(II) | |
دوره 36، شماره 6، شهریور 1384 | ||
عزیز همایونیراد؛ محمد رضا احسانی؛ محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ مصطفی ولیزاده؛ زهرا امام جمعه | ||
3. | تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن | |
دوره 1، شماره 0، اردیبهشت 1375 | ||
ثریا آذر نیا؛ محمد رضا احسانی؛ سید هادی میرهادی؛ عباس نظریان | ||
4. | مطالعة نحوة انتقال مواد ازته، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم از دلمه به آب-نمک در طی دوره رسیدن پنیر سفید ایرانی | |
دوره 1، شماره 0، فروردین 1378 | ||
محمد رضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ عبدالرسول علامه | ||