1.

اثرات پرتوتابی الکترون و اسید آلی برعملکرد تولید و پاسخ ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 67، شماره 3، مهر 1391، صفحه 223-233
شعبان رحیمی؛ سعید یخکشی؛ پروین شورنگ

2.

تأثیر اسیدهای آلی بر فلور میکروبی و مرفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 283-290
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی

3.

تأثیر پادتن اختصاصی زرده تخم مرغ بر مرفولوژی مخاط روده وکاهش موضعی شدن باکتری اشریشیاکلی‌ ‌در جوجه‌های گوشتی

دوره 69، شماره 4، دی 1393، صفحه 347-352
مریم شفیعی؛ شعبان رحیمی؛ محمد‌امیر کریمی ترشیزی؛ تقی زهرایی صالحی

4.

تأثیر پروبیوتیک‌های تک سویه، دو سویه و چند گونه بر عملکرد، مرفولوژی روده و ‌ پارامتر‌ها ایمنی‌شناسی و خون‌شناسی جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 4، دی 1389
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ محمد کریمی ترشیزی

5.

تاثیر آنتی بادی استخراج شده از تخم مرغ و پروبیوتیک در پیشگیری ازعفونت سالمونلا انتریتیدس در جوجه های گوشتی

دوره 63، شماره 2، تیر 1387، صفحه 133-139
شعبان رحیمی؛ شعبان رحیمی؛ تقی زهرایی صالحی

6.

تاثیر تغذیه پس از هچ بر رشد دستگاه گوارش و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 62، شماره 3، مهر 1386، صفحه 291-296
شعبان رحیمی؛ شیما تشرفی؛ سید محمد مهدی کیایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب