1.

اثر میزان و زمان مصرف کود نیتروژنی بر کمیت و کیفیت محصول دو رقم هویج (Daucus carota L.)

دوره 43، شماره 4، دی 1391، صفحه 411-422
آتنا یزدانی دماوندی؛ معظم حسن پور اصیل؛ بابک ربیعی

2.

برآورد ترکیب‌پذیری عمومی، خصوصی و هتروزیس تعدادی از لاین‌های خیار برای عملکرد از طریق تلاقی دای آلل ناقص

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 53-64
جمالعلی الفتی چیرانی؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ بابک ربیعی؛ سید اکبر خداپرست


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب