1.

تأثیر اسانس ریحان بر ویژگی‌های میکروبی و حسی پنیر سفید سنتی ایرانی در طی دوره رسیدن

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 47-56
فریبا بخشی؛ حمید میرزایی؛ نارملا آصفی

2.

شیوع استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به ‌ متی سیلین در پنیر و کره محلی: یک مطالعه میدانی در تبریز

دوره 67، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 65-70
حمید میرزایی؛ افشین جوادی؛ مهدی فرجلی؛ امیررضا شاه محمدی؛ علیرضا منادی؛ ابوالفضل برزگر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب