1.

اثر ضد‌‌باکتریایی عصاره الکلی برگ زیتون (Olea europaea .L) بر استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر گاوهای مبتلا به التهاب پستان تحت بالینی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 221-227
حسین شکیبا؛ حمیدرضا محمدی؛ اشکان جبلی جوان؛ رضا نارنجی ثانی

2.

بررسی میزان آلودگی به باکتری استافیلوکوکوس اورئوس واجد ژن بتالاکتاماز در گوشت چرخ‌کرده‌های بسته‌بندی شده در شهر سمنان و تاثیر عصاره های متانولی فلفل قرمز (Capsicum frutescens) و پیازقرمز (Allium cepa) بر ضد آن‌ها

دوره 74، شماره 4، دی 1398، صفحه 464-473
اشکان جبلی جوان؛ حمید استاجی؛ نجمه رضایی؛ غزل شمشادی؛ صغری بیرگانی فرهانی؛ منصوره کنعانی

3.

بهینه‌سازی فرایند آب‌پز کردن و تأثیر اسیدسیتریک و کلرید سدیم بر بقایای انروفلوکساسین گوشت مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 79، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 71-80
حسین آرش؛ اشکان جبلی جوان؛ سید حسام الدین عمادی چاشمی؛ مهنوش پارسایی مهر؛ آزاده سلیمی

4.

تأثیر افزودن عصاره ژل آلوئه ورا به جیره غذایی مرغ‌های گوشتی بر پراکسیداسیون چربی فیله سینه در حالت انجماد

دوره 68، شماره 3، مهر 1392، صفحه 233-240
اشکان جبلی جوان؛ مرتضی صابری؛ عباس جواهری وایقان؛ سحر غفاری خلیق؛ هیدخت رضاییان؛ نرگس نجابت

5.

تأثیر عصاره الکلی گلبرگ زعفران (Crocus sativus L.) پرتو‌دیده بر زنده‌مانی باکتری لاکتی کازئی باسیلوس پاراکازئی M4PM99 و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی ماست پروبیوتیکی

دوره 78، شماره 4، دی 1402، صفحه 247-258
پوریا قربان زاده؛ مهنوش پارسایی مهر؛ مرضیه حیدریه؛ اشکان جبلی جوان





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب