1.

ارزیابی شاخص پراکنش حساسیت زایی گونه ای نانو ذرات شیمیایی Fe3O4-NPs در سطوح مختلف زنجیره های غذایی محیط های آبی

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 386-395
سکینه مشجور؛ مرتضی یوسف زادی؛ مجتبی علیشاهی

2.

بررسی محتویات لولة گوارش کپوردندان گنو (Aphanius ginaonis Holly, 1929 ) در ارتباط با سیانوباکتری‌های چشمة آب گرم گنو، بندرعباس

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 165-176
زهرا باقری دهبارز؛ مرتضی یوسف زادی؛ احمد نوری؛ میترا آرمان؛ پریا پرتو

3.

فعالیت ضد قارچی ساپونین استخراج شده از خیار دریایی خلیج فارس گونه Stichopus hermanni

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 150-158
زهرا سالاری؛ ایمان سوری نژاد؛ ملیکا ناظمی؛ مرتضی یوسف زادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب