تعداد نشریات | 152 |
تعداد شمارهها | 5,771 |
تعداد مقالات | 63,252 |
تعداد مشاهده مقاله | 104,851,833 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 81,961,905 |
1. | بررسی برونتنی ویژگیهای ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقبزن (Echinometra matheai) و عصارههای آن | |
دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 69-83 | ||
سجاد کاویانی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مسعود رضایی | ||
2. | بهینهسازی استخراج عصارة آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح | |
دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 555-575 | ||
پروا سفری؛ مسعود رضایی؛ امیررضا شویک لو؛ آریا باباخانی | ||
3. | تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگیهای بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio) | |
دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296 | ||
حبیبالله حاجیدون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی | ||
4. | مقایسۀ برخی از خصوصیات کینتیکی و بیوشیمیایی آنزیم تریپسین ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با تریپسین تجاری (Porcine) | |
دوره 66، شماره 2، تیر 1392، صفحه 145-158 | ||
عباس زمانی؛ مسعود رضایی؛ رسول مدنی | ||