26.

غنی‌سازی محصول تولیدی کیک خوراکی با استفاده از پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به منظور تامین عناصر معدنی ضروری مورد نیاز روزانه انسان

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 339-350
محدثه هاشمی؛ کبری ضیایی؛ سیدولی حسینی

27.

مقایسه کیفیت ماندگاری سوریمی ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) تهیه شده به روش شستشو و تغییر pH طی دوره ی انجماد

دوره 71، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 352-360
زهره قیامی؛ حسین خدایی؛ سید ولی حسینی

28.

مقدار فلزات سنگین در عضله میگوی سفید هندی Fennerpenaeus indicus

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 13-24
هادی پورباقر؛ سید ولی حسینی؛ نعمت الله خراسانی؛ سید مهدی حسینی؛ پریسا دلفیه

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.