1.

تأثیر اسید سالیسیلیک بر سطوح پرولین، قندهای محلول و نشت یونی دو رقم زردآلو تحت تنش سرما

دوره 16، شماره 1، بهار 1393، صفحه 127-138
حسین افشاری؛ راحله زاهدی؛ طاهره پروانه؛ مسعود زاده باقری

2.

همبستگی مقدار عناصر غذایی، فعالیت آنزیم های مسیر فنیل پروپانوئید و متابولیت های ثانویه در دو ژنوتیپ سیب توسرخ ایرانی و رقم رد دلیشز روی پایه های مختلف

دوره 22، شماره 1، بهار 1399، صفحه 149-163
طاهره پروانه؛ بهرام عابدی؛ غلام حسین داوری نژاد؛ ابراهیم گنجی مقدم


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.