1.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه لوسین بر عملکرد، خصوصیات وکیفیت لاشه و بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 359-371
سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمدرضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

2.

تغییرات عملکرد، پارامترهای کمی و کیفی گوشت و فراسنجههای خونی جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی سرمایی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 447-456
عباس علیپناه؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار؛ غلامرضا نجفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب