1.

ارزیابی برخی ترکیبات بیوشیمیایی و شاخص‌های رنگ آب‌میوه در ژنوتیپ‌های انار منطقه اورامان (استان کردستان)

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 353-367
سلمان شریفی؛ مختار حیدری؛ مصطفی رحمتی جنیدآباد

2.

تأثیر بنزیل‌آدنین و نیترات پتاسیم بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی گل نرگس (Narcissus tazetta L.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 521-529
سیده رضیه موسوی متین؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ مختار حیدری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب