تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,058 |
تعداد مقالات | 66,198 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,646,014 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,264,856 |
1. | تأثیر بستهبندیهای فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکیشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنیخشک | |
دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781 | ||
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت | ||
2. | مروری بر انواع تقلبات رایج در آبمیوهها و روشهای تشخیص آنها | |
دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 41-59 | ||
نگار راوش؛ جواد حصاری؛ علی ایاسه | ||
3. | مروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها | |
دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 147-168 | ||
نگار راوش؛ جواد حصاری | ||