تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,017,238 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,745,396 |
1. | تأثیر بستهبندیهای فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکیشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنیخشک | |
دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781 | ||
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت | ||
2. | مروری بر انواع تقلبات رایج در آبمیوهها و روشهای تشخیص آنها | |
دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 41-59 | ||
نگار راوش؛ جواد حصاری؛ علی ایاسه | ||
3. | مروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها | |
دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 147-168 | ||
نگار راوش؛ جواد حصاری | ||