1.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

2.

مروری بر انواع تقلبات رایج در آب‌میوه‌ها و روش‌های تشخیص آن‌ها

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 41-59
نگار راوش؛ جواد حصاری؛ علی ایاسه

3.

مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 147-168
نگار راوش؛ جواد حصاری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.