تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,210 |
تعداد مقالات | 67,467 |
تعداد مشاهده مقاله | 114,020,809 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 88,750,278 |
1. | An overview on the applications of nanotechnology for improving the safety of food products | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 90-93 | ||
Shahnaz Bohlooli؛ Soheyl Eskandari | ||
2. | The enrichment of emergency food rations with complexes made of curcumin/quercetin-whey protein nanofibrils to improve their antioxidant activity | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 63-68 | ||
Mehdi Mohammadian؛ Arasb Dabbagh Moghaddam؛ Laleh Almasi؛ Shahnaz Bohlooli؛ Anousheh Sharifan | ||