1.

اثر اسموپرایمینگ بر صفات جوانه‌زنی بذر تحت تنش شوری کاج تهران (Pinus eldarica Medw.)

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 77-88
زینب جوانمرد؛ مسعود طبری کوچکسرایی؛ حمید رضا عیسوند؛ فاطمه احمدلو

2.

اثر تنش سدیم کلرید بر شاخص های رشد و میزان عناصر پنج رقم زیتون

دوره 37، شماره 4، بهار 1385
مهدی رضایی؛ حسین لسانی؛ مصباح بابالار؛ علیرضا طلایی

3.

اثر قارچ مایکوریزا بر ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی ‏Teucrium chamaedrys L.‎‏ در شرایط تنش ‏شوری

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 621-632
بیتا دیانتی؛ مسعود ارغوانی؛ عزیزاله خیری؛ ستاره امانی فر

4.

بررسی اثر شوری و دما بر جوانه زنی بذر گیاه دارویی زوفا

دوره 15، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 155-169
علی اکبر قاسمی؛ حسن حمیدی؛ جابر آروس؛ علی معصومی

5.

بررسی بهبود صدمات تنش شوری در دانهال‌های خرمندی با پوتریسین و کیتوزان

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 671-686
فریبا رضایی آدریانی؛ آیت اله رضایی؛ اورنگ خادمی؛ یاور شرفی

6.

بررسی پاسخ‌های آنتی اکسیداسیونی برای ریشه یک موتانت برنج تحت تنش شوری در مرحله گیاهچه‌ای

دوره 23، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-14
مریم فروغ؛ سعید نواب پور؛ اسماعیل ابراهیمی؛ علی اکبر عبادی؛ داود کیانی

7.

بررسی تاثیر کلرید سدیم، pH محیط و نوع اسید بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنر به وسیله امواج مایکروویو

دوره 58، شماره 4، زمستان 1382
دکتر سید شهرام شکرفروش؛ دکتر رویا فیروزی؛ دکتر مژگان عباس زاده

8.

بررسی جوانه‌زنی بذرهای پرایم شده ی گونه های ارزن علوفه ای در واکنش به دمای پایین، تنش خشکی و شوری

دوره 40، شماره 2، زمستان 1388
اعظم السادات ریاضی؛ فرزاد شریف زاده

9.

بررسی ضریب انتشارپذیری کلرید سدیم در ‌ستون‌های آزمایشگاهی تحت تأثیر بافت و طول‌‌های مختلف

دوره 41، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 317-329
امید بهمنی؛ محمد قبائی سبوق؛ معین الدین رضوانی؛ عاطفه مهدوی نجف آبادی

10.

پاسخ‌های رشدی و تنظیم یونی Agrostis stolonifera L. به ترینگزاپک اتیل در تنش شوری

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 529-538
مهرداد رسولی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد؛ حبیب الله سمیع زاده

11.

تأثیر پتاسیم و کلسیم بر خصوصیات رویشی و تعادل یونی نهال‌های‌ پیوندی سیب روی پایه‌های ‏پاکوتاه‌کننده تحت تنش شوری

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 429-446
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ محمدعلی عسگری سرچشمه

12.

تأثیر سطوح مختلف شوری روی برخی تغییرات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام

دوره 15، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 179-192
حمید رهنمون؛ فرید شکاری؛ جلیل دژم پور؛ محمد باقر خورشیدی بنام

13.

تأثیر سطوح مختلف شوری و دما بر فراسنجه‌های جوانه‌زنی بذر گیاه ﺑﺎﺑﻮنۀ آﻟﻤﺎﻧﻲ (Matricaria recutita)

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 367-375
محمد فتح الهی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ رضا توکل افشاری؛ المیرا محمدوند

14.

تأثیر شوری آب منفذی و ماسه بادی بر مقاومت تک محوری و مدول الاستیسیته خاکهای رسی

دوره 51، شماره 3، خرداد 1399، صفحه 641-658
سارا صمیم نیا؛ امیر ناصرین؛ مهدی دریایی؛ احمد جعفری؛ محمد رضا انصاری

15.

تاثیر شوری محلول غذایی بر رشد، عملکرد و صفات کیفی گوجه‌فرنگی در سیستم کشت بدون خاک

دوره 40، شماره 4، زمستان 1388
معصومه لایق؛ غلامعلی پیوست؛ حبیب¬اله سمیع زاده؛ محمد خصوصی

16.

تأثیر متیل جاسمونات بر فعالیت آنزیم‌های آنتی‏اکسیدان و محتوای عناصر غذایی لوبیا چشم‌بلبلی تحت تنش شوری

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 653-669
امید صادقی پور

17.

تحمل شوری و ارتباط آن با تولید زیست‌توده در ژنوتیپ‌های نخود زراعی

دوره 16، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 749-763
معصومه پوراسماعیل؛ جلال رستگار؛ مهدی زنگی آبادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.