1.

اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توت‌فرنگی رقم پاروس (‏Fragaria × ananassa ‎cv. Paros‏)‏

دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 87-98
زهرا میرفتاحی؛ سعید عشقی

2.

ارزیابی تحمل به شوری دورقم گلرنگ با استفاده از روابط یونی و شاخص‌های بیوشیمیایی

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1211-1225
سیدعبدالرضا کاظمینی؛ افشین زمانی؛ اعظم معتضدیان؛ احسان شاکری

3.

بررسی اثر تنش شوری بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و بیوشیمیایی یونجه

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10
زهره دیانت مهارلویی؛ کاظم پوستینی

4.

تأثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر رشد و جذب عناصر غذایی گندم در شرایط شور

دوره 44، شماره 3، مهر 1392، صفحه 311-320
سمانه حبیبی؛ معصومه فرزانه؛ موسی مسکرباشی

5.

تأثیر جایگزینی نسبی نیترات به‌وسیلۀ آمونیوم بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و جذب عناصر پر‌مصرف دو رقم زیتون در شرایط شور

دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 41-50
فاطمه بهبهانی؛ ولی ربیعی؛ مهدی طاهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب