تعداد نشریات | 157 |
تعداد شمارهها | 6,055 |
تعداد مقالات | 66,143 |
تعداد مشاهده مقاله | 111,565,398 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 86,201,377 |
1. | اثر منابع استات بر بهبود تحمل تنش شوری توتفرنگی رقم پاروس (Fragaria × ananassa cv. Paros) | |
دوره 53، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 87-98 | ||
زهرا میرفتاحی؛ سعید عشقی | ||
2. | ارزیابی تحمل به شوری دورقم گلرنگ با استفاده از روابط یونی و شاخصهای بیوشیمیایی | |
دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 1211-1225 | ||
سیدعبدالرضا کاظمینی؛ افشین زمانی؛ اعظم معتضدیان؛ احسان شاکری | ||
3. | بررسی اثر تنش شوری بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و بیوشیمیایی یونجه | |
دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10 | ||
زهره دیانت مهارلویی؛ کاظم پوستینی | ||
4. | تأثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر رشد و جذب عناصر غذایی گندم در شرایط شور | |
دوره 44، شماره 3، مهر 1392، صفحه 311-320 | ||
سمانه حبیبی؛ معصومه فرزانه؛ موسی مسکرباشی | ||
5. | تأثیر جایگزینی نسبی نیترات بهوسیلۀ آمونیوم بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی و جذب عناصر پرمصرف دو رقم زیتون در شرایط شور | |
دوره 46، شماره 1، اردیبهشت 1394، صفحه 41-50 | ||
فاطمه بهبهانی؛ ولی ربیعی؛ مهدی طاهری | ||