1.

Effects of Supplemental Light Quality at The End of Day on Herb Production and Some Phytochemical Properties of Lemon Balm (Melissa officinalis L.)

دوره 10، Special issue (Light in horticulture)، اسفند 2023، صفحه 66-88
Fahimeh Aghakarim؛ Hassan Sarikhani؛ Ali Azizi

2.

اثر عصاره آبی بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر پاسخ ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 281-290
فائزه عبدی نژاد؛ مهرداد محمدی

3.

تأثیر سطوح مختلف تنش‌های شوری و خشکی بر شاخص‌های رشدی و اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 673-686
حسین گرگینی شبانکاره؛ براتعلی فاخری؛ رقیه محمدپور وشوایی

4.

تأثیر کم‌آبیاری و سطوح مختلف کود نیتروژن بر برخی از خصوصیات کمی و کیفی گیاه بادرنجبویه

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 11-21
داود اکبری نودهی؛ حسن خادمی شور مستی؛ علی چراتی آرائی؛ فضل شیردل شهمیری؛ رضا رضایی سوخت آبندانی؛ نادیا فهیمی بورخیلی

5.

دو ﻧﻮع ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﺧﻮراﮐﯽ: فراسنجهﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ و عملکرد در ﺑﺮهﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﺳﻨﺠﺎﺑﯽ

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 23-35
توکل اخوان گیگلو؛ فردین هژبری؛ منوچهر سوری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب