1.

Effect of Mito-TEMPO on Post-thawed Semen Quality in Goats

دوره 17، شماره 4، دی 2023، صفحه 393-400
Hoda Javaheri Barfourooshi؛ Saeid Esmaeilkhanian؛ Navid Dadashpour Davachi؛ Nader Asadzadeh؛ Reza Masoudi

2.

اثر سطوح مختلف فشار اسمزی و گلیسرول در رقیق‌کننده بر پایه لسیتین سویا بر کیفیت اسپرم گاو پس از انجماد

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 593-601
مجتبی موسوی؛ ارمین توحیدی؛ مهدی ژندی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ قاسم عموعابدینی

3.

ارزیابی رقیق کننده های مختلف دست ساز منی برای بهبود کیفیت اسپرم زنبورعسل پس از انجماد

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 329-335
فاطمه دادخواه؛ غلامعلی نهضتی؛ مهدی ژندی؛ مجتبی اماموردی

4.

استفاده از لیگنین کرافت با کاتالیزور یون‌های فلزی به عنوان فیلر-اکستندر رزین اوره فرمالدهید در ساخت تخته لایه

دوره 60، شماره 6، اسفند 1387
لعیا جمالی‌راد؛ کاظم دوست‌حسینی؛ سیداحمد میرشکرایی

5.

تأثیر افزودن سرما محافظ‌های نفوذی گلیسرول، دی متیل استامید و دی متیل فرمامید و غیر نفوذی تره‌هالوز و ساکارز بر انجماد‌پذیری اسپرم اسب

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 27-32
فرهاد وفایی؛ احمد زارع شحنه؛ حمید کهرام؛ افشین سیفی جمادی

6.

تاثیر محلولهای رقیق کننده بر روی ماندگاری اسپرماتوزوئید ‘ قابلیت نطفه داری و جوجه در آوری مرغهای مادر گوشتی

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکتر شعبان رحیمی؛ دکتر رضا محمدی؛ دکتر رضا شهیدی؛ مهندس محمدرضا ملاصالحی؛ دکتر ناصر امام جمعه کاشان

7.

تعیین سطح بهینه زرده تخم‌مرغ در رقیق‌کننده انجماد اسپرم بز با ارزیابی‌های برون تنی

دوره 49، شماره 3، آذر 1397، صفحه 361-370
محمد تار؛ ارمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی ژندی؛ محمدحسین موذنی زاده

8.

کاربرد نانولیپوزوم‌ها در انجماد اسپرم

دوره 19، شماره 2، آذر 1398، صفحه 28-32
طوبی ندری؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ غلامحسین ریاضی؛ مهدی ژندی؛ محسن شرفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب