1.

ارزیابی بررسی و مقایسة اثر مهارکنندگی عصاره‌های ان-هگزانی و استونی استخراج شده از گونه‌های آبفشان (Phaulasia nigra)، اسفنج (Cliona spp)، شقایق موکتی (Sarcophyton spp) و ستارة دریایی (Pentaceraster spp) بر باکتری اشرشیاکلی (E. coli)

دوره 69، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 462-470
مرضیه منصورلکورج؛ کامران رضایی توابع؛ علیرضا میرواقفی؛ ملیکا ناظمی؛ محمدعلی نعمت الهی

2.

بررسی اثرات ضد‌میکروبی اسانس‌های گیاهی دارچین، زنیان، آویشن باغی و فرمالدهید بر باکتری سالمونلا انتریتیدیس

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 179-191
آرش یارمحمدی؛ محسن فرخوی؛ علی میثاقی؛ سید محمد کیائی؛ ندا نفریه؛ عباس برین

3.

بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره‌های ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 437-445
گیلان عطاران فریمان؛ علی طاهری؛ ربابه جعفری

4.

بررسی فراوانی بالینی و تحت بالینی و سنجش کمترین غلظت آنتب بیوتکی جلوگیری کننده از رشد ( MIC ) استافیلوکوکوس آرئوس و اشریشیاکلی جدا شده از اورام پستان گاوان

دوره 60، شماره 3، آبان 1384
دکتر عبداله حسین خان ناظر؛ دکتر محمدرضا سرمدی

5.

بررسی مقاومت آنتی‌بیوتیکی در سالمونلاو اشریشیاکلی‌های جدا شده از جوجه ها در اطراف شیراز

دوره 62، شماره 4، اسفند 1386
رویا فیروزی؛ حمید رجائیان؛ پیام دانشگر

6.

مطالعه اثر ضد باکتریایی ترکیب اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare) و سرخارگل (Echinaceae purpurea) روی باکتری لاکتوکوکوس گارویه (Lactococcus garvieae) در شرایط آزمایشگاهی

دوره 77، شماره 4، دی 1401، صفحه 213-220
اشکان زرگر؛ مهرداد اردشیری؛ علیرضا خسروی؛ علی طاهری میرقائد؛ حسام الدین اکبرین؛ مهران احمدپور؛ علی حدادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب