1.

Production of cheese and ice cream enriched with biomass and supernatant of Spirulina platensis with emphasis on organoleptic and nutritional properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 22 فروردین 1402
Maryam Shafaei Bejestani؛ Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

2.

مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 195-205
نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب