1.

Inhibition activity on alpha-glucosidase of experimental, functional ice cream with the addition of pistachio peel extract

دوره 3، شماره 1، شهریور 2020، صفحه 53-60
Amir Hossein Mohammadian؛ Amir Pouya Ghandehari Yazdi؛ Mohsen Barzegar

2.

Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties

دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

3.

مطالعه اثر نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی سیمبیوتیک

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 195-205
نگین نوری؛ بهشاد نوعدوست؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب