1.

اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 57-68
فاطمه نژاد حبیب وش؛ ارسلان پیروش؛ علی حیدرزاده

2.

خصوصیات بافت شناسی و بیوشیمیایی اووسیت های فوق رسیده مولدین تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus Borodin, 1897)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 189-203
غفار ابراهیمی؛ باقر مجازی امیری؛ غلام رضا رفیعی؛ علی شعبانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب