1.

Assessment of Quality and Biochemical Changes in Indian Jujube Fruits (Ziziphus mauritiana Lamk.): Effect of Chitosan Coating and Putrescine Treatments

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 481-490
Hossein Meighani؛ Mohammad Sadat-Hosseini

2.

Grape Seed and Skin Extracts as Natural Preserving Agents on Strawberry Fruit

دوره 8، شماره 4، دی 2021، صفحه 415-429
Parvaneh Mohammadi-Benaruiyeh؛ Gholam Reza Sharifi-Sirchi

3.

اثرات پرتوتابی UV-C و کلرید کلسیم بر کیفیت و عمر انباری میوه هلو رقم زعفرانی

دوره 40، شماره 4، اسفند 1388
خلیل حمزه زاد؛ ولی ربیعی؛ لطفعلی ناصری؛ سیاوش همتی

4.

اثر تیمار مه پاشی اسید سالیسیلیک بر رشد، عملکرد و صفات کیفی توت فرنگی رقم کاماروسا

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 349-357
سارا صالحی؛ مصباح بابالار؛ تکتم سادات تقوی؛ محمد علی عسکری سرچشمه

5.

اثر سیلیسیم در محیط آبکشت بر صفات کمی و کیفی رز شاخه بریده Rosa xhybrida ‘Hot Lady’ تحت شرایط تنش شوری

دوره 44، شماره 3، آذر 1392، صفحه 245-255
سعید ریزی؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری؛ سید محمود اخوت

6.

اثر هشت نوع پایه مرکبات بر عمر نگهداری میوه گریپ فروت رقم‌های مارش و رابی‌رد

دوره 37، شماره 3، خرداد 1385
علی علیرضا نژاد؛ علی اکبر رامین

7.

تأثیر‌‌ بسته‌بندی با اتمسفر تعدیل‌یافته در طول دورة انبار بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی هلوی رقم‌زعفرانی

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 401-413
شهرام بهروزی؛ یونس مستوفی؛ ذبیح اله زمانی؛ اسحاق رنجبر

8.

تأثیر زمان برداشت، نوع فراوری و شرایط انبارمانی بر نگهداری پسته تازه و خشک

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 795-807
فاطمه ناظوری؛ سیامک کلانتری؛ نادر درکی؛ علیرضا طلایی؛ امان الله جوانشاه

9.

تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 649-658
صبا شکراله فام؛ جعفر حاجی لو؛ فریبرز زارع نهندی

10.

مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(

دوره 35، شماره 2، اردیبهشت 1383
محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی؛ فیروزه بهادران؛ داریوش شرافتیان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب