
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,762 |
تعداد مقالات | 72,832 |
تعداد مشاهده مقاله | 131,728,694 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,477,153 |
1. | تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی | |
دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418 | ||
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری | ||
2. | تعیین اجزای شاخص بهرهوری آب تحت مدیریت تکآبیاری و تاریخ کاشت برای ارقام جو دیم | |
دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 103-113 | ||
علیرضا توکلی | ||
3. | تولید لاین های متحمل به سطوح بالای شوری در جو با استفاده از تنوع سوماکلونی | |
دوره 34، شماره 2، اردیبهشت 1382 | ||
مهران عنایتی شریعت پناهی؛ امید دبیر اشرافی | ||