1.

Physico-chemical and rheological properties of sage seed gum extracted by dry method in comparison with the conventional method

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 34-42
Ahmad Reza Hosseini؛ Seyed Mohammad Ali Razavi

2.

Wheyless cheese: An alternative method to reduce the environmental hazards of Lighvan cheese production

دوره 5، شماره 1، شهریور 2022، صفحه 93-98
Majid Keyvani bostanabad؛ Marzieh Bolandi؛ Abdorreza Mohammadi Nafchi؛ Homa Baghaei

3.

نشریه فناوری های سبز - شماره چهارم - تابستان 1401

دوره 4، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 1-48

4.

نشریه فناوری های سبز - شماره سوم - زمستان 1400

دوره 3، شماره 1، اسفند 1400، صفحه 1-91
متین سلیمی ایرموسی؛ رضا عباسی؛ محمد باغانی؛ پگاه آقاسی خانی؛ محمدرضا یوسف زاده؛ آوا جهان بیگلری؛ نفیسه خوش نویسان؛ امیرحسین گرگی؛ نسترن رحیمی؛ ثنا خسروی؛ امید شریعتی؛ عیسی ولی اصیل


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب