1.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

2.

اثر پری بیوتیکی عصاره برگ درخت زیتون بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی درپنیر UF طی نگهداری در سرما

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 38-46
نگین نوری؛ مجتبی رجبیان؛ حسن گندمی نصرآبادی؛ مهدیه رئوفی اصل صوفیانی

3.

تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 429-443
مرتضی پاشایی جلال؛ آناهیتا بهرامی باباعلی؛ فاطمه تابنده؛ سید داود شریفی

4.

مقایسه اثر پروبیوتیک بیوپلاس B2 و پری‌بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ تولیدی و برخی فراسنجه‌های خونی مرغان تخم‌گذار تجاری

دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 549-559
محمد حسین نعمتی؛ مصطفی حاجی لو؛ سید عبداله حسینی؛ سیدسعید موسوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب