1.

Application of Cold Plasma Technology in Quality Preservation of Fresh Fig Fruit (Siyah): A Feasibility Study

دوره 5، شماره 2، اسفند 2018، صفحه 165-173
Rouzbeh Abbaszadeh؛ Kosar Alimohammad؛ Romina Zarrabi Ekbatani

2.

Edible coating for different types of cheeses: A review

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 115-122
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan

3.

Investigating the mechanical, physical and antimicrobial properties of gelatin films containing Cinnamomum verum hydrosol

دوره 2، شماره 2، اسفند 2019، صفحه 113-118
Zohreh Didar

4.

Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani

5.

اثرات روکش لایه جمع‌شونده، پوشش واکس و روکش پوشال کاغذ بر ویژگی‌های کیفی انارهای‌ ‏(‏Punica granatum L.‎‏) رقم ’اشکفتو‘ و ’رباب‘ در طول انبارمانی سرد

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 405-418
محمد رضا صفی زاده

6.

اثر پیشخنک کردن با روش دمش هوای سرد بر ماندگاری شوید

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 81-95
مریم رواقی؛ آذرخش عزیزی؛ لیلا بهبهانی

7.

بررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بسته‌بندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 895-907
رشید غلامی؛ ابراهیم احمدی

8.

بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 421-434
علی معصوم نیا؛ رضا طباطبایی کلور؛ علی متولی

9.

بررسی تأثیر استراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته‌بندی کالاها ‌در شرکت‌های مواد غذایی آستان قدس رضوی

دوره 1، شماره 3، 1388
فریبرز رحیم‌نیا؛ سعید مرتضوی؛ سیدمسلم علوی

10.

بررسی تأثیرگذاری عوامل بسته‌بندی بر فرایندهای مختلف رفتار مصرف‌کنندگان محصولات غذایی

دوره 1، شماره 3، 1388
محمود فیروزیان؛ طهمورث حسنقلی‌پور؛ مهرداد استیری

11.

بررسی کاربرد نسبت طلایی در بسته‎بندی محصولات و تأثیر آن بر رفتار خرید مصرف کنندگان

دوره 2، شماره 4، اسفند 1389
داود فیض؛ اکبر سلحشور

12.

تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 792-781
جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت

13.

تأثیر زمان برداشت، نوع فراوری و شرایط انبارمانی بر نگهداری پسته تازه و خشک

دوره 16، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 795-807
فاطمه ناظوری؛ سیامک کلانتری؛ نادر درکی؛ علیرضا طلایی؛ امان الله جوانشاه

14.

تاثیر بسته بندی در تغییرات خواص بیوفیزیکی و بیوشیمیایی سیب گلدن دلیشس

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
فرامرز خدائیان؛ سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی؛ رحمت ستوده قره باغ

15.

تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی

دوره 72، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 85-95
هانیه رستم زاد؛ نرجس کمالی ثابتی؛ آریا باباخانی

16.

مقایسه مدل مفهومی رفتار خرید میگو در دو سطح متفاوت درآمدی خانوارهای شهر تهران

دوره 73، شماره 4، دی 1399، صفحه 529-540
سهیل ریحانی پول؛ علیرضا عالیشاهی؛ افشین عادلی

17.

مقایسۀ ویژگی‌های کاغذهای پوشش‌داده‌شده با نانوالیاف سلولزی- نانواکسید روی و نشاسته- نانواکسید روی

دوره 75، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 377-386
محمدرضا دهقانی فیروزآبادی؛ میثم علی آبادی

18.

نقش بسته‌بندی کفش‌های ورزشی به‌منزلۀ یک رسانه در ترغیب گروه‌های مختلف ورزشکاران به خرید کفش‌های ورزشی

دوره 7، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 905-920
سارا کشکر؛ حمید قاسمی؛ پری فرجی زاده



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب