1.

اثر منبع و مقدار نیتروژن بر تجمع نیترات در اندام‌های مختلف چند رقم توت فرنگی، Fragaria x ananassa Duch.))

دوره 38، شماره 1، آذر 1386
مهدیه حقیقت افشار؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ علی عبادی

2.

بررسی امکان کاهش شوری آب استخرهای پرورش میگو توسط گیاهان شورپسند با استفاده از روش آبکشت (مطالعه نمونه: استان بوشهر)

دوره 64، شماره 2، تیر 1390، صفحه 199-207
علی آقارخ؛ منصوره حسن زاده؛ رسول خسروی

3.

تأثیر تنش خشکی بر تنظیم اسمزی، تغییرپذیری پرولین و قندهای محلول ریشه و برگ و رابطۀ آن با تحمل به خشکی در دوازده ژنوتیپ نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 451-462
محمد زارع مهرجردی؛ عبدالرضا باقری؛ احمد رضا بهرامی؛ جعفر نباتی؛ علی معصومی

4.

تأثیر سولفات و سلنیوم بر برخی شاخص‌های ریخت‌شناختی و ویژگی‌های پاداکسندگی پیاز قرمز آذرشهر

دوره 48، شماره 3، دی 1396، صفحه 623-633
شیوا بذل؛ فرشاد دشتی؛ مجتبی دلشاد

5.

تأثیر محلول‎های غذایی مختلف بر عملکرد، عناصر غذایی و خصوصیات فیزیولوژیکی خیار رشد یافته در آبکشت

دوره 41، شماره 3، آذر 1389، صفحه 253-263
قادر خضری؛ سید جلال طباطبائی

6.

تعدیل تنش شوری با محلول پاشی نانوذرات کربنات کلسیم در گل رز دلسویتا "‏Rosa hybrida L. cv. Dolce Vita‏"‏

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 825-834
عرفان امیدی؛ ندا دلیر؛ رسول راهنمایی؛ علیرضا بابائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب