1.

اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-15
اسفندیار نجفی حاجیپور؛ سیدولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ باقر مجازی امیری؛ مهدی سلطانی

2.

تعیین نرخ مجاز مصرف ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) از نظر فلزات سنگین در رودخانه‌های شهر خاش

دوره 73، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 665-675
ساناز خمر؛ سید مهدی حسینی؛ آرش خوشنودفر


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب