
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,666 |
تعداد مقالات | 71,849 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,555,300 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,384,628 |
1. | ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده | |
دوره 39، شماره 1، اسفند 1387 | ||
کامبیز جهان بین؛ زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی | ||
2. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||
3. | مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیمالجثه (Osphronemus goramy)، قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio) | |
دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 201-216 | ||
بهاره شعبانپور | ||