1.

ارزیابی فراوانی آللی و چندشکلی نشانگرهای ریزماهواره پیوسته با مکان‌های ژنی کنترل‌کننده کیفیت دانه در برنج

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 495-507
نرجس طبخ کار؛ بابک ربیعی؛ عاطفه صبوری

2.

تأثیر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و کود نیتروژن بر عملکرد، غلظت و ترکیب نشاسته و روغن دانه ذرت

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 261-276
مریم رحیمی جهانگیرلو؛ غلام عباس اکبری؛ ایرج اله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز

3.

تأثیر عناصر کم‌مصرف بر عملکرد، صفات کیفی و روغن دانه ارقام زمستانه کلزا

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 627-639
معرفت مصطفوی راد؛ اسماعیل جدیدی؛ تقی بابایی

4.

تجزیه ژنتیکی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مرتبط با کیفیت دانه در ارقام برنج

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 339-347
علی قربانی پور؛ بابک ربیعی

5.

تجزیۀ ژنتیکی صفات مرتبط با کیفیت ظاهری و پخت در ارقام مختلف برنج

دوره 44، شماره 4، دی 1392، صفحه 597-612
بابک ربیعی؛ سیده سهیلا زربافی؛ مهرزاد اله قلی پور

6.

ترکیب پذیری عمومی و خصوصی برای صفات زراعی و کیفیت دانه در برخی از لاین های خالص آفتابگردان

دوره 40، شماره 2، دی 1388
قدرت الله سعیدی؛ عبدالمجید رضایی؛ علی عباسی؛ ابراهیم فرخی