1.

اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 385-392
ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ نادر پاپی؛ جواد رضایی

2.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 40-45
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

3.

تأثیر کود مرغی بر ویژگی های جذب و نیاز استاندارد فسفر در برخی از خاک‌های آهکی استان همدان

دوره 40، شماره 2، اسفند 1388
مهدیه خورشید؛ علیرضا حسین پور؛ شاهین اوستان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب