1.

اثر تغذیه سطوح مختلف کود مرغ گوشتی به‌صورت پلت و مش بر عملکرد و برخی از متابولیت‌های خون در بره‌های نرافشاری: مطالعه تجربی

دوره 79، شماره 3، مهر 1403، صفحه 117-127
محمد رضائیان؛ داریوش نعیمی؛ سید احمد مدنی

2.

اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی

دوره 45، شماره 4، دی 1393، صفحه 385-392
ایوب عزیزی شترخفت؛ حسن فضائلی؛ نادر پاپی؛ جواد رضایی

3.

ارزش تغذیه‌ای کود مرغی برای نشخوارکنندگان

دوره 21، شماره 3، اسفند 1400، صفحه 40-45
امین رحیمی؛ امیر مصیب زاده؛ محمد انصاری اردلی

4.

ارزیابی ترکیب کودهای آلی و شیمیایی بر صفات رشد، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام برنج در مدیریت فشرده کشت

دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 1-15
یزدان رمضان‌پور؛ سید امیرعباس موسوی میرکلائی؛ مرتضی سام دلیری؛ مجتبی نشائی مقدم؛ علی افتخاری

5.

تأثیر کود مرغی بر ویژگی های جذب و نیاز استاندارد فسفر در برخی از خاک‌های آهکی استان همدان

دوره 40، شماره 2، اسفند 1388
مهدیه خورشید؛ علیرضا حسین پور؛ شاهین اوستان

6.

مقایسه روش‌های جمع‌آوری کل مدفوع و نشانگرهای داخلی در تعیین گوارش‌پذیری کاه گندم همراه با تفاله انار یا کود مرغی در شتر

دوره 26، شماره 2، تیر 1403، صفحه 137-149
هادی بهزاد؛ تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ جعفر باشتینی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب