1.

Use of Broccoli (Brassica oleracea L. var. Italica) in Comparison to AscorbicAcid to Decrease Pulmonary Hypertension Syndrome in Broiler Chickens

دوره 14، شماره 4، زمستان 2020، صفحه 372-384
Milad Babaahmadi Milani؛ Abdol Karim Zamani Moghaddam؛ Zahra Khosravi؛ Abdolnaser Mohebi

2.

تأثیر استات کلسیم بر انبارمانی، حفظ ویژگی‌‌های کیفی و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوۀ زردآلو رقم ’شکرپاره‘

دوره 49، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 493-503
رویا خالصی؛ محمد اسماعیل امیری؛ فریبرز حبیبی

3.

تأثیر زمان برداشت بر ظرفیت آنتی اکسیدانی و کیفیت نگهداری میوه کیوی رقم ‘هایوارد’

دوره 13، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 55-64
محمود قاسم نژاد؛ رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم

4.

تأثیر محلول‌پاشی اسید جیبرلیک و سولفات روی بر ترکیدگی میوه و خصوصیات کمی ‌و کیفی انار ‏رقم ملس ساوه

دوره 52، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 317-328
خدیجه کرمی؛ جواد عرفانی مقدم؛ مسعود بازگیر؛ اورنگ خادمی

5.

تاثیر مواد آنتی اکسیدانت و شوری بر خصوصیات فتوسنتزی و رشد رویشی زیتون رقم زرد

دوره 39، شماره 1، زمستان 1387
ساسان علی نیایی فرد؛ سید جلال طباطبایی؛ جعفر حاجیلو؛ مریم سیفی کلهر؛ نادر چاپار زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.