1.

تأثیر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس دارچین بر زمان ماندگاری فیش فینگر کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

دوره 71، شماره 3، آذر 1397، صفحه 294-305
مریم پیل مال؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلائی؛ مصطفی یوسف الهی

2.

تعیین فرمولاسیون کراکر ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) و بررسی تغییرات کیفی آن طی سه ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 68، شماره 4، دی 1394، صفحه 589-602
بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ سمیرا کمری

3.

مقایسة تجمع زیستی جیوه کل در بافت عضلة دو گونه ماهی کپور معمولی و کپور ‌نقره‌ای سد قشلاق سنندج

دوره 36، شماره 56، اسفند 1389، صفحه 47-54
مهدی خوشناموند؛ شهرام کبودوندپور؛ فرزاد غیاثی؛ بهمن بهرام‌نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب