1.

ارزیابی کارکرد برخی از توده‌های رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) بومی ایران تحت شرایط تنش خشکی

دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 49-56
فریده نوروزی شهری؛ مجید پوریوسف؛ افشین توکلی؛ جلال صبا؛ علیرضا یزدی نژاد

2.

ارزیابی محتوا و ترکیبات شیمیایی اسانس برخی اکوتیپ‌های رازیانه ایران

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 13-24
کیوان بهمنی؛ علی ایزدی دربندی؛ سید احمد سادات نوری

3.

بررسی تأثیر سالیسیلیک اسید بر جوانه‌زنی سه گونۀ L. Cynara scolymus (کنگر فرنگی)، Foeniculum vulgare .Mill (رازیانه) و Nigella sativa L. (سیاه دانه) تحت تنش شوری

دوره 72، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 911-925
مجتبی پیری؛ علیرضا خوانین زاده؛ حمید سودایی زاده

4.

بررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 129-143
سجاد پیرسا؛ افشار اصدق

5.

بررسی سمیت تنفسی اسانس سه گیاه دارویی روی حشرات کامل سوسک چهار نقطه‌ای حبوبات Callosobruchus maculatus F. (Coleoptera: Bruchidae).

دوره 42، شماره 2، آذر 1390، صفحه 275-284
آرزو حیدرزاده؛ غلامحسین مروج؛ سعید هاتفی؛ جواد شباهنگ

6.

بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 131-139
مونا مظاهری کلهرودی؛ علیرضا بصیری؛ حسین جلالی

7.

تأثیر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک بر صفات ظاهری و فیزیولوژیکی گیاه رازیانه

دوره 16، شماره 3، آبان 1393، صفحه 765-778
فاطمه سالارپورغربا؛ حسن فرحبخش

8.

تأثیر سیستم‌های مختلف کوددهی بر خصوصیات تغذیه‌ای و کیفی علوفه‌دارو (مطالعه موردی: کشت توأم یونجه چندساله و رازیانه)

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 111-125
مینا آقابابادستجردی؛ مجید امینی دهقی؛ محمدرضا چائی چی؛ زینب بساق زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب