1.

Maximizing Tomato Seed Germination: Quantifying Cardinal Temperatures and Thermal Time Requirements

دوره 11، شماره 1، فروردین 2024، صفحه 83-94
Bahman Jafari؛ Mojtaba Kordrostami؛ Ali Akbar Ghasemi-Soloklui

2.

اثر تنش شوری بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی، مقدار کلروفیل و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در ژنوتیپ‌های نخود ایرانی (Cicer ariantaum L.)

دوره 45، شماره 3، مهر 1393، صفحه 461-472
علیرضا عباسی؛ محمد انتصاری؛ امین ابراهیمی

3.

بررسی اثر 24-اپی‌براسینولید بر افزایش تحمل به سرما در گیاهچه بادمجان

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 743-753
فریبا امینی؛ شیوا شریعت زاده؛ مهری عسکری

4.

بررسی جوانه زدن ارقام کلزا در شرایط شوری

دوره 5، شماره 2، مهر 1382، صفحه 7-18
اکبر انفراد؛ ناصر مجنون حسینى؛ کاظم پوستینى؛ احمد على خواجه احمد عطارى

5.

تأثیر سطوح مختلف شوری و دما بر فراسنجه‌های جوانه‌زنی بذر گیاه ﺑﺎﺑﻮنۀ آﻟﻤﺎﻧﻲ (Matricaria recutita)

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 367-375
محمد فتح الهی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ رضا توکل افشاری؛ المیرا محمدوند

6.

کمی‌سازی جوانه‌زنی ارقام کلزا با استفاده از مدل زمان رطوبت دمایی

دوره 52، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 101-108
ترانه ثمرزاده وژده فر؛ مصطفی اویسی؛ امیرحسین شیرانی راد؛ محمدحسین نعیمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب