
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,695 |
تعداد مقالات | 72,295 |
تعداد مشاهده مقاله | 129,364,062 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 102,213,395 |
1. | Antimicrobial Effect of Cuminum Cyminum Essential Oil in Iranian White Cheese by Different Packaging | |
دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 121-132 | ||
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hassan Gandomi | ||
2. | Edible coating for different types of cheeses: A review | |
دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 115-122 | ||
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan | ||
3. | Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties | |
دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278 | ||
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan | ||
4. | مطالعه ژنهای حدت سویههای وروتوکسینزای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه | |
دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 223-228 | ||
مجتبی بنیادیان؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمدرضا محزونیه؛ فروغ اخوان طاهری | ||