1.

Antimicrobial Effect of Cuminum Cyminum Essential Oil in Iranian White Cheese by Different Packaging

دوره 19، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 121-132
Leila Khaji؛ Negin Noori؛ Ashkan Jebelli Javan؛ Ali Khanjari؛ Hassan Gandomi

2.

Edible coating for different types of cheeses: A review

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 115-122
Samaneh Jebraeili؛ Javad Hesari؛ Mahnaz Manafi Dizajyekan

3.

Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties

دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

4.

مطالعه ژن‌های حدت سویه‌های وروتوکسین‌زای باکتری اشریشیا کلی جدا شده از شیرهای خام و پنیرهای غیر پاستوریزه

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 223-228
مجتبی بنیادیان؛ تقی زهرایی صالحی؛ محمدرضا محزونیه؛ فروغ اخوان طاهری





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب