1.

Effect of transglutaminase and buffalo milk incorporation on textural parameters and starter cultures viability of strained yogurt

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 195-202
Hossein Jooyandeh؛ Elnaz Sffari Samani؛ Behrooz Alizadeh Behbahani؛ Mohammad Noshad

2.

تأثیر تیمار پس از برداشت فنیل‌آلانین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه زغال‌اخته طی انبارمانی ‌سرد

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 295-308
سهیلا احمدخانی؛ علی سلیمانی؛ فرهنگ رضوی؛ عزیزاله خیری

3.

تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 339-347
محمد سیاری؛ مصباح بابالار؛ سیامک کلانتری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب