1.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

2.

اثر ملاتونین و ویتامین E بر ویژگی‌های منی یخ زده خروس‌های بومی استان فارس

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 379-391
مهرداد معمار؛ احمد زارع شحنه؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام؛ محمدجواد ضمیری

3.

بررسی اثر 24-اپی‌براسینولید بر افزایش تحمل به سرما در گیاهچه بادمجان

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 743-753
فریبا امینی؛ شیوا شریعت زاده؛ مهری عسکری

4.

مقایسه تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون با ویتامین های C و E بر شاخص های کیفی اسپرم گاو

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 233-244
شهین مظاهری؛ علی کیانی؛ آرش خردمند؛ مسعود علیرضایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب