1.

بررسی تاثیر زمان و ظرف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی عسل های تولیدی استان کردستان

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 427-434
هومن خان بابائی؛ محمد خضری؛ حمید رضا بهمنی؛ صالح صالحی

2.

بررسی تغییرات بو و کیفیت ریحان پوشش‌دهی شده با محلول کایتوسان در طول دوره نگهداری

دوره 56، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 35-50
ناهید عقیلی ناطق؛ رشید غلامی

3.

بررسی صفات مورفولوژیک سیب های گوشت قرمز ایرانی در مقایسه با تعدادی از ارقام بومی و تجاری

دوره 16، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-10
شاداب فرامرزی؛ عباس یداللهی؛ حسن حاج نجاری؛ عبدالعلی شجاعیان؛ سیما دامیار

4.

تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 149-159
حسن خوش قلب؛ کاظم ارزانی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ محسن برزگر

5.

مروری بر پارامترهای فارماکوکی نتیک و خواص فیزیکوشیمیایی سولفونامیدها در نشخوارکنندگان

دوره 52، شماره 1، اردیبهشت 1376
دکتر سید محمد فقیهی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب