1.

Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties

دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan

2.

اثر سطوح مختلف پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis در عملکرد رشد و بازماندگی پست لارو میگوی Palaemon elegans

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 587-596
سحر خورشیدی سدهی؛ نادر شعبانی پور؛ حمید نویریان

3.

بهینه‌سازی فرآیند کاهش شوری زیستی از پساب صنعتی مصنوعی با TDS بالا به‌وسیله ریز جلبک Spirulina maxima با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 320-333
مریم اسدی قالهری؛ رویا مافی غلامی؛ افشین تکدستان؛ بهنوش خوش منش زاده

4.

تأثیر شکل ازت بر رشد و میزان آستاگزانتین محتوای جلبک سبز تک‌سلولی هماتوکوکوس پلوویالیس

دوره 1، شماره 0، بهمن 1381
صادق فرهی‌آشتیانی؛ مجید مهدیه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب