تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,236 |
تعداد مقالات | 67,810 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,287,897 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,030,329 |
1. | Production of Cheese and Ice Cream Enriched With Biomass and Supernatant of Spirulina platensis With Emphasis on Organoleptic and Nutritional Properties | |
دوره 18، شماره 2، تیر 2024، صفحه 263-278 | ||
Maryam Shafaei Bajestani؛ Seyed Amir Ali Anvar؛ Bahareh Nowruzi؛ Leila Golestan | ||
2. | اثر سطوح مختلف پودر جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس Spirulina platensis در عملکرد رشد و بازماندگی پست لارو میگوی Palaemon elegans | |
دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 587-596 | ||
سحر خورشیدی سدهی؛ نادر شعبانی پور؛ حمید نویریان | ||
3. | بهینهسازی فرآیند کاهش شوری زیستی از پساب صنعتی مصنوعی با TDS بالا بهوسیله ریز جلبک Spirulina maxima با استفاده از روش سطح پاسخ | |
دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 320-333 | ||
مریم اسدی قالهری؛ رویا مافی غلامی؛ افشین تکدستان؛ بهنوش خوش منش زاده | ||
4. | تأثیر شکل ازت بر رشد و میزان آستاگزانتین محتوای جلبک سبز تکسلولی هماتوکوکوس پلوویالیس | |
دوره 1، شماره 0، بهمن 1381 | ||
صادق فرهیآشتیانی؛ مجید مهدیه | ||