1.

Agrivoltaic systems and its potential to optimize agricultural land use for energy production in Sri Lanka: A Review

دوره 5، شماره 2، مرداد 2020، صفحه 417-431
Sampath Ruwan Chamara؛ Chalinda Beneragama

2.

Essential oils: in vitro antioxidant activities and their utilizations in storage life increment of foods

دوره 3، شماره 2، اسفند 2020، صفحه 128-137
Reza Farahmandfar؛ Behraad Tirgarian

3.

Green Nanotechnology: A modern tool for Sustainable Agriculture in Nigeria – A Review

دوره 10، شماره 3، مهر 2023، صفحه 269-286
Francis Aibuedefe Igiebor؛ Beckley Ikhajiagbe؛ Mostprecious Asia

4.

The estrogenic contaminants in food: the type of methods for detection: a systematic review

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 بهمن 1401
Parisa Sadighara؛ Sara Mohamadi؛ Naiema Vakili Saatloo؛ Intissar Limam؛ Melina Sadighara؛ Tayebeh Zeinali

5.

بررسی اثرات اقتصادی قیمت‌های جهانی مواد غذایی و نفت بر روی متغیرهای اقتصاد کلان ایران

دوره 48، شماره 2، تیر 1396، صفحه 197-209
اسماعیل پیش بهار؛ مریم باغستانی

6.

بررسی عوامل اقتصادی- اجتماعی مؤثر در تأثیرپذیری مشتریان از سیاست‌های تبلیغات بازاریابی: کاربرد الگوی مالتی‌نومیال لاجیت

دوره 49، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-18
محمدرضا کهنسال؛ علی فیروززارع

7.

تجربۀ کودکان از شخصیت‎های پیشبردی چاق در فعالیت‎های بازاریابی: مطالعۀ پدیدارشناسی

دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 744-721
فریبا اسماعیل پور؛ کامبیز حیدرزاده هنزایی؛ یزدان منصوریان؛ محسن خون سیاوش

8.

سرمایه‌داری و معضل جهانی غذا

دوره 44، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 273-289
محمود غفوری؛ محمد داوند

9.

سه الگوی رفتاری خوراک ایرانیان

دوره 10، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 257-278
یعقوب خزائی

10.

مطالعۀ کیفی دلالت‌های معنایی غذا و تناول آن نزد زنان

دوره 11، شماره 2، تیر 1392، صفحه 153-169
امید قادرزاده؛ احمد غلامی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب