1.

Effect of Adding Lactoferrin on Some Foodborne Pathogens in Yogurt

دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 189-198
Mai Fetouh؛ Hend Elbarbary؛ Ekbal Ibrahim؛ Ahmed Afifi Maarouf

2.

Investigation of Probiotic Attributes and Aromatic Components Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Yogurts

دوره 19، شماره 2، تیر 2025، صفحه 265-278
Nassim Azari؛ Marjan Nouri

3.

PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh

4.

بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینی‌فر؛ مریم مصلحی شاد

5.

بررسی خواص حسی و فیزیکی‌شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری

6.

شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 701-717
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب