
تعداد نشریات | 163 |
تعداد شمارهها | 6,762 |
تعداد مقالات | 72,836 |
تعداد مشاهده مقاله | 131,852,854 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 103,532,566 |
1. | Effect of Adding Lactoferrin on Some Foodborne Pathogens in Yogurt | |
دوره 17، شماره 3، مهر 2023، صفحه 189-198 | ||
Mai Fetouh؛ Hend Elbarbary؛ Ekbal Ibrahim؛ Ahmed Afifi Maarouf | ||
2. | Investigation of Probiotic Attributes and Aromatic Components Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Yogurts | |
دوره 19، شماره 2، تیر 2025، صفحه 265-278 | ||
Nassim Azari؛ Marjan Nouri | ||
3. | PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran | |
دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262 | ||
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh | ||
4. | بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری | |
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 457-465 | ||
ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینیفر؛ مریم مصلحی شاد | ||
5. | بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف | |
دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288 | ||
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری | ||
6. | شناسایی و اولویتبندی چالشهای بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران | |
دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 701-717 | ||
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی | ||