قمری, ساسان, رحیملو, شبنم. (1403). "بخوانیم، بیاندیشیم و بکار ببندیم تا از این طریق بتوانیم ایده‌های خود را در زمینۀ تخصصی به پدیده و محصول تبدیل کنیم" |مصاحبه با دکتر امیرعلی صادقی؛ استاد تغذیه طیور گروه مهندسی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان|. , 24(2), 40-47.
ساسان قمری; شبنم رحیملو. ""بخوانیم، بیاندیشیم و بکار ببندیم تا از این طریق بتوانیم ایده‌های خود را در زمینۀ تخصصی به پدیده و محصول تبدیل کنیم" |مصاحبه با دکتر امیرعلی صادقی؛ استاد تغذیه طیور گروه مهندسی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان|". , 24, 2, 1403, 40-47.
قمری, ساسان, رحیملو, شبنم. (1403). '"بخوانیم، بیاندیشیم و بکار ببندیم تا از این طریق بتوانیم ایده‌های خود را در زمینۀ تخصصی به پدیده و محصول تبدیل کنیم" |مصاحبه با دکتر امیرعلی صادقی؛ استاد تغذیه طیور گروه مهندسی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان|', , 24(2), pp. 40-47.
قمری, ساسان, رحیملو, شبنم. "بخوانیم، بیاندیشیم و بکار ببندیم تا از این طریق بتوانیم ایده‌های خود را در زمینۀ تخصصی به پدیده و محصول تبدیل کنیم" |مصاحبه با دکتر امیرعلی صادقی؛ استاد تغذیه طیور گروه مهندسی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه کردستان|. , 1403; 24(2): 40-47.





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب