تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,500 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,085,483 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,189,331 |
تعیین زمان ماندگار ی ماهی کفال طلائی در سرد خانه | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 12، دوره 33، شماره 3 - شماره پیاپی 492، خرداد 1381 اصل مقاله (394.57 K) | ||
نویسندگان | ||
سهراب معینی؛ دل آرام نخبه زراع* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق اثر انجماد و مدت نگهداری در سردخانه بر روی کیفیت فیله کفال طلائی دریایی خزر مورد بررسی قرار گرفت نتایج به دست آمده بیانگر این است که تغییرات TVN پراکسید (PV) ، و خواص ارگانولپتیک با زمان نگهداری در سردخانه رابطه مستقیمی دارند این مطالعه نشان داد که در مدت 120 روز نگهداری ماهی کفال در سردخانه تغیرات TVN از 7 به 12/6 میلی گرم در صد گرم نمونه پراکسید (PV) از 0/6 با 33/3 میلی اکی والان در هزار گرم ماده چرب PH از 5/7 به 6/2 و امتیازهای رنگ بافت طعم مزه و بو به ترتیب از 9 به 4/5 ، 4/5 ، 3/25 و 3/50 تغییر نمود و همچنین نتایج شمارش کلی باکتری ها نشان داد که تعداد باکتری ها در غلظت 10 از 290 به 70 و در غلظت 10 از 200 به 100 کلنی رسید اما در غلظت های 10 و 10 رشد باکتری ها منفی بود نتایج این بررسی بیانگر این موضوع است که می توان از اندیس پراکسید به عنوان تعیین کننده کیفیت ماهی کفال منجمد شده استفاده نمود. | ||
کلیدواژهها | ||
آزمایش PV؛ آزمایش TVN؛ خواص ارگانولپتیک؛ دریای خزر؛ زمان ماندگاری؛ شمارش کلی باکتری ها؛ کیفیت؛ ماهی کفال طلائی | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
In this research work, the effect of freezing and cold storage on the sheiflife of Mugil auratus fillet was studied. According to a time — table of 120 days, organoleptic tests, tests of TVN, PV, pH and total count of bacteria were carried out. The results of TVN and PV tests showed that there exists a correlation between changes of TVN, PV and changes of quality during cold storage. The changes of TVN, PV and pH during 120 days of cold storage were from 7 to 12.6 mg/i 00g., o.6 to 33.3 milli equivalents, and 5.7 to 6.2 respectively. But changes of total count of bacteria for dilution of 10’ and 10.2 were from 290 to 70, and 200 to 100 accordingly. However the organoleptic scores for taste and odour changed from 9 to 3.25. These results indicated that peroxide value can be used as a good quality indicator for Mugil auratus frozen fillet. | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Caspian Sea, Mugil auratus, Organoleptic tests, pH, P. V, ShelfLife, Tests of T.V.N, Total count of bacteria | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,905 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 905 |