رضوی, سید محمد علی, نجفی, محمد باقر حبیبی, زاده, کوشان نایب. (1380). تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین). , 32(3), -.
سید محمد علی رضوی; محمد باقر حبیبی نجفی; کوشان نایب زاده. "تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین)". , 32, 3, 1380, -.
رضوی, سید محمد علی, نجفی, محمد باقر حبیبی, زاده, کوشان نایب. (1380). 'تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین)', , 32(3), pp. -.
رضوی, سید محمد علی, نجفی, محمد باقر حبیبی, زاده, کوشان نایب. تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا (پاروین). , 1380; 32(3): -.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب