تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,532 |
تعداد مقالات | 70,501 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,112,990 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,216,830 |
بررسی تغییرات کمی و کیفی قندها طی فرآیند کنسرو تخمیری زیتون با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 2، دوره 31، شماره 4 - شماره پیاپی 931، تیر 1379 اصل مقاله (556.9 K) | ||
نویسندگان | ||
شهرام دخانی؛ صمدصبوری هلستانی؛ رضا شکرانی* | ||
چکیده | ||
چهار رقم زیتون‘کالاماتا‘ماری‘زرد و فیشمی از شهرستان رودبار تهیه شد.این ارقام با دو روش ‘تخمیر طبیعی و تخمیر هدایت شده با کشت آغازگرLactobacillus Plantarum که در دمای 25 درجه سانتی گراد به مدت 100 روز فرآیند شد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول اندازه گیری شد‘شناسایی و اندازه گیری قندهای ساکارز‘گلوکز و فروکتوز با روش کروماتوگرافی با کارآیی بالا انجام گرفت . ارزیابی قندهای ارقام چهارگانه زیتون نشان داد که قند غالب در آنها گلوکز بوده و میزان کل سه قند گلوکز‘فروکتوز و ساکارز در حدود2%-5/1 وزنی – حجمی بود.تغییرات کمی قندهای زیتون یک روند کاهشی را در طول تخمیر نشان داد ولی سرعت مصرف قندها در زیتون ها با هم متفاوت بود. تغییرات قندها نشان داد که بیشترین مصرف قند در روش تخمیر طبیعی بود و در کل در رقم کالاماتا مصرف قندهای سه گانه فوق در سطح بالاتری انجام گرفت . | ||
کلیدواژهها | ||
تخمیر اجباری؛ تخمیر طبیعی؛ زیتون؛ قند؛ کروماتوگرافی با کارآیی بالا | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
Four cultivars of olive, Kalamata, Marri, Zard and Fishmi, obtained from Roodbar city were treated with two methods, natural and controlled fermentation with Lactobacillus plantarum as a starter culture at 25 :t 1 °C for 100 days. HPLC analysis experiments were conducted during the whole study. Individual sugar, sucrose, fructose and glucose was determined by HPLC. The results indIcated that glucose was significant (P | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Fermentation, HPLC, olive, Sugar | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,409 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,235 |