تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,572 |
تعداد مقالات | 71,021 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,497,679 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,759,180 |
بررسی کمیت و ترکیب روغن زیتون "رقم زرد" در مناطق مهم زیتون کاری ایران | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 18، دوره 1، شماره 0 - شماره پیاپی 983، فروردین 1378 اصل مقاله (306.09 K) | ||
نویسندگان | ||
حسین صادقی؛ علیرضا طلایی؛ عبدالامیر علامه* | ||
چکیده | ||
در این تحقیق که در دو سال متوالی 1375 و 1376 در سه منطقه با ویژگیهای متفاوت آب و هوایی گرگان، رودبار و گیلوان انجام شد کمیت و کیفیت روغن زیتون رقم زرد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد که مناطق مختلف کشت به صورت متنوعی بر کیفیت روغن میوه زیتون "رقم زرد" تأثیر دارند. در گیلوان درصد روغن بالاتر از دو منطقه دیگر است در حالیکه میزان اسید اولئیک آن کمتر از سایر مناطق می باشد و میزان اسیدلینولئیک آن افزایش می یابد. میزان اسیدهای پالمیتیک و استئاریک در میوه های تولید شده در هر سه منطقه با هم تفاوت معنی داری نداشتند. میزان اسید آراشیدیک نیز در گیلوان بیشتر از سایر مناطق بود. این مطالعه در قالب طرح آزمایش فاکتوریل با بلوکهای تصادفی انجام شد. | ||
کلیدواژهها | ||
اسید استئاریک؛ اسید اولئیک؛ اسید لینولئیک و اسید آراشیدیک | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
This research work was conducted during 1996 and 1997 on olive oil components in Gorgan, Roodbar and Gilvan arez.s with different climate conditions. Olive fruits were harvested in early December and after oil extraction analyzed by gas chromatography. Results indicated that olive oil components in various areas is mutable. Fruit oil content was higher in Gilvan. Oleic acid decreased in Gilvan under warmer climate, while linoleic acid increased. Palmitic. stearic and arachidic acids were the same in all areas. The study was carried out in a completely randomized factorial design.. . | ||
کلیدواژهها [English] | ||
Arachidic acid & Stearic acid, linoleic acid, oleic acid | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,177 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,225 |