تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,521,760 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,781,257 |
تعیین شرایط مناسب برای هیدرولیز موادپروتیینی لوبیا (phaseolus vulgaris) | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 1، 1و2و3، شماره 0 - شماره پیاپی 1222، فروردین 1359 اصل مقاله (572.84 K) | ||
نویسندگان | ||
منصورتوکلی؛ اشرف علوی* | ||
چکیده | ||
در این آزمایش اثر نسبت ماده مورد آزمایش به اسید کلریدریک 6 نرمال وهمچنین اثرزمان و درجه حرارت د رهیدرولیز مواد پروتئینی لوبیا مورد مطالعه قرارگرفت. مخلوطی از آرد لوبیا و اسید به نسبتهای 1و10 درجه سانتیگراد و 4 ساعت د ر145 درجه سانتیگراد موردآزمایش قرار گرفت. اثر دوعامل ترکیبی یعنی آرد لوبیا به اسید وزمان و درجه حرارت وهمچنین اثرات متقابل آنها در مقدار اسیدهای امینه آزاد شده از نظر آماری معنی دار گردید. میانگین مجموع اسیدهای آمینه مربوط به دو نسبت 1و 10 میلی گرم آرد لوبیا در میلی لیتر اسید به ترتیب 19464 و 13681 میلی گرم در100 گرم نمونه بالغ گردید. هیدرولیز آرد لوبیا برای مدت 22 ساعت در 110 درجه و برای 4 ساعت در 145 درجه سانتیگراد به ترتیب موجب آزاد شدن 17584 و15561 میلی گرم در 100 گرم نمونه ا ز مجموع اسیدهای آمینه گردید. میزان اسیدهای آمینه آزاد شده از مخلوط آرد لوبیا و اسیدبه نسبت 1 میلیگرم در میلی لیتر که برای مدت 22 ساعت در 110 درجه سانتیگراد هیدرولیز شده بود مجموعا بالغ بر 21436 میلی گرم در 100 گرم نمونه شد. براساس نتایج بدست آمده حرارت دادن مخلوطی ازآرد لوبیا و اسید به نسبت 1 میلی گرم در میلی لیتر برای مدت 22 ساعت در 110 درجه سانتیگراد مناسب ترین شرایط برای هیدرولیز مواد پروتئینی لوبیا می باشد. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
In this study the effects of the ratio of sample to acid and also the time and temperature on acid hydrolysis of bean protein were studied. The reaction mixtures consisted of 1 and 10 mg sample per ml of 6 N HC1 which were hydrolysed for 22 hours at 110°C and for 4 hours at l450C.The effects of the hydrolysis parameters were determined in terms of mg amino acid per 100 g sample. The two main effects and their interactions on the amounts of the liberated amino acids were significant. The means for the total amino acids derived from the two ratios of 1 and 10 mg sample per ml acid were 13681 and 19464 mg per bOg sample, respectively . The respective means for the total amino acids under 110°c -22 hrs.and 145°C-4 hrs. measured 17584 and 15561 mg per 100 g sample.Hydrolysis of bean protein with a ratio 0 of 1 mg per ml of 6 N HC1 for 22 hrs. and at 110 C resulted in 21436 mg per bOg sample which was significantly greater than the means obtained under the other hydrolysis conditions. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,784 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 716 |