تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,573 |
تعداد مقالات | 71,037 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,521,817 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,781,372 |
بررسی عملکرد ‘ پروتئین و صفات کیفی ارقام لوبیا چشم بلبلی | ||
مجله علوم کشاورزی ایران | ||
مقاله 7، 1و2و3، شماره 0 - شماره پیاپی 1222، فروردین 1359 اصل مقاله (508.75 K) | ||
نویسندگان | ||
منصور توکلی؛ اشرف علوی* | ||
چکیده | ||
در این بررسی 12 رقم لوبیا چشم بلبلی از نظر عملکرد ‘ پروتئین ‘ پروتئین در واحد سطح و تعدادی از صفات کیفی مورد مقایسه قرار گرفت .همچنین رابطه عملکرد با پروتئین با صفات کیفی و یکایک این صفات با یکدیگر مورد مطالعه قرار گرفت. اختلاف بین ارقام لوبیا چشم بلبلی از نظرعملکرد‘ میزان پروتئین درهکتار‘ مدت پخت‘ یکنواختی پخت‘ بو وخوش خوراکی معنی دار گردید. بین ارقام مورد آزمایش از نظر سایر صفات اختلاف معنی داری مشاهده نشد. ضریب همبستگی پروتئین بابو ویکنواختی پخت بامزه از نظر آماری معنی دار گردید. نتایج نشان داد که درحدود 77 درصد تغییرات خوش خوراکی لوبیا چشم بلبلی معلول تأثیر سه صفت بو ویکنواختی پخت ومزه این محصول می باشد. تأثیر سه صفت نامبرده د رخوش خوراکی به ترتیب د رحدود 13‘56 و 30 درصد بر آورد گردید. | ||
عنوان مقاله [English] | ||
- | ||
چکیده [English] | ||
In this study the yield,protein per hectar and a number of quality characters of different cowpea cultivars were investigated The relationships between yield and protein,protein and quality characters, and among the quality characters were determined. The differences between the cultivars for yield,yield per hectar,cooking time, uniformity,odor and palatability were statistically significant. The differences in other studied characters were not significant. The correlation coefficients of protein with odor and of cooking uniformity with taste were statistically significant. Results also indicated that about 77% of the variabilities in palatability of cowpeas were attributed to odor,cooking uniformity and taste. The contributions of the above three quality characters to palatability of cowpea were 13,56, and 30%, respectively. Two cultivars,62-069—00070 from India and 62-110—00234 from Nigeria which were of relatively higher yields produced the highest levels of protein per hectar.The two cultivars also ranked second in their palatability and required a relatively short time to cook. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,000 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 937 |